Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, dün oynanan Ankara Keçiörengücü karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Akgören, basınla fazla bir araya gelmemesiyle ilgili olarak, "Basına karşı bir tavır almam söz konusu değil" dedi.

Başkan Akgören, Eskişehirspor'un ligin 9. haftasında dün oynadığı Ankara Keçiörengücü maçı öncesinde ES TV'ye açıklamalarda bulundu. .

Çok konuşmayı sevmediğini belirten Akgören, şu ifadeleri kullandı: "Uzun zamandır konuşmuyorum. Hatta bazı basın mensupları arkadaşlarım bu konuşmamamı basına karşı almış olduğum bir tavır olarak algılayanlar var. Öyle bir şeyin söz konusu olması değil. Ben boş konuşmayı ve çok konuşmayı istemiyorum. Konuştuğum zaman dolu konuşalım. Yapılanları anlatalım. İnsanları mutlu edelim. Sürekli sorunlardan sürekli dertlerden bahsetmeyelim. Biraz mutlu haberler verelim. Eskişehirspor’da dertler, tasalar bitecek, güzel gelecek umudunu verelim istiyorum. O yüzden konuşmuyorum. Basına karşı tavır almaya ne haddim var ne niyetim var ne de öyle bir duygum var. Asla olamaz. Biraz uzak kalmak istiyorum. Sportif anlamda başarı gelmedikten sonra idari anlamda istediğin kadar iyi şeyler yap. İstediğin kadar geçmişle ilgili sıkıntıları çöz. Gelecekle ilgili güzel yatırımlar yap. Sportif başarı gelmeyince yapılanların hiçbir anlamı yok."